De beste prepaid simkaart van 2015, HET onderzoek!

De beste prepaid sim van 2015 is de prepaid simkaart van Simyo, aldus het onafhankelijke onderzoek van de website GoedkopePrepaidSimkaart.nl. Doordat de website een gedegen onderzoek heeft gedaan naar de prijs en de kwaliteit van de verschillende simkaarten en netwerken is het voor de consument nu nog gemakkelijker om te kiezen voor de juiste provider. In dit artikel gaan we dieper in op het onderzoek van de vergelijkingswebsite en bespreken we welke provider het best bij je past.

Waar is in dit onderzoek op gelet?

In het onderzoek naar prepaid aanbieders is ten eerste gelet op onafhankelijkheid, erg belangrijk natuurlijk. Hiernaast zijn als eerste alle kosten van mobiel internet, de kosten van bellen (per minuut) en de kosten van het versturen van een SMS tegenover elkaar gezet. Hiernaast gebruikt iedere provider een ander mobiel netwerk. De één is beter dan de ander en hier is dan ook op gelet. Tot slot is er ook gekeken naar de klantenservice. Hoe tevreden zijn de klanten van een bepaalde provider en hoe goed is de service die providers bieden. De Nederlandse consumentenbond heeft dit jaar nog de service van de telecombedrijven getoetst en deze is door GoedkopePrepaidSimkaart.nl gebruikt in dit onderzoek.

Wat zijn de uitkomsten van dit prepaid simkaarten onderzoek?

In het onderzoek zijn 6 verschillende telecomproviders meegenomen, 6 providers die prepaid simkaarten aanbieden aan zijn of haar klanten. Hier is een top 6 uitgekomen die de uitkomsten goed weerspiegelt. De top 6 is als volgt:

 • 1. Simyo;
 • 2. Vodafone;
 • 3. Ortel;
 • 4. Telfort;
 • 5. KPN;
 • 6. Tele2.
 • Bovenaan staat Simyo met fier bovenaan, zij ontvingen van de jury een 8,4 en zijndaarmee de enige telecomprovider met een cijfer boven de 8. Op een tweede en derde plaats eindigden Vodafone en Ortel namelijk met een 7,6. Simyo heeft deze nummer 1 positie te danken aan lage prijzen voor bellen, redelijk laag tarief voor sms’en en het aanbod van slimme mobiele internetbundels. Met deze bundels kan er worden gezorgd dat er niets teveel betaald wordt. Wel zo handig! Naast een lage prijs voor de diensten van Simyo maakt de provider gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Kan bijna niet anders als dochteronderneming van het grootste telecombedrijf in Nederland. Tevens scoort de klantenservice een 8,4. Het hoogst van alle bedrijven die zijn meegenomen in dit onderzoek.

  Wil je dus een goedkope simkaart kopen, kies voor Simyo, aldus dit onderzoek!

  Batterij bestellen