Galaxy Tab toetsenbord

De Galaxy Tab is een tablet van Samsung die, samen met de Apple iPad, tot de twee meest verkochte tablet pc’s behoort. Tablets zijn enorm handige apparaten maar zijn niet bepaald geschikt om lange teksten mee te kunnen schrijven. Je typt via het scherm en daardoor maak je het scherm eigenlijk kleiner. Daarnaast kun je niet een ergonomische houding aannemen, waardoor het nog moeizamer is om lang te schrijven. De oplossing is een Galaxy Tab toetsenbord.

Toetsenbord en case ineen
Er zijn diverse soorten losse toetsenborden voor de Galaxy Tab te koop. Veel daarvan zijn een toetsenbord en case ineen. De apparaten communiceren met elkaar d.m.v. bluetooth verbinding. Voor een toetsaanslag die je normaliter gewend bent zijn de meesten uitgerust met z.g. harde toetsen. Dit noemt men ook wel een ABS keyboard. Veel toetsenborden koppel je eenvoudig aan de tablets met behulp van magneten. Daarnaast is het toetsenbord dus geïntegreerd met een beschermhoes. Deze beschermt je Galaxy Tab tegen vuil, krassen en schokken. Let erop dat dergelijke beschermhoezen niet te dik en te zwaar zijn. Ook lichtere en dunnere varianten zijn vaak zo ontworpen dat ze je tablet perfect kunnen beschermen. Daarnaast is je Galaxy Tablet een dun en licht ontworpen apparaat en zou het jammer zijn wanneer dat voordeel opeens verdwijnt doordat je voor het verkeerde type case kiest.

QWERTY
Vrijwel alle losse toetsenborden die er te koop zijn, zijn z.g. QWERTY toetsenborden. De toetsen zijn gepositioneerd zoals je gewend bent.

Batterij bestellen